Νικητής στο ντέρμπι με την Επισκοπή ο Εργοτέλης

Petite Perle 300×250

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Εργοτέλης που επικράτησε στο Παγκρήτιο στάδιο της Επισκοπής με 1-0.

Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι καθόρισε τον νικητή, με τον Εργοτέλη να παίρνει την παρθενική του νίκη (στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στη Ρόδο με 1-0) και την Επισκοπή να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι).

Καλύτερο το πρώτο ημίχρονο, πεσμένος ο ρυθμός στο δεύτερο με τον Εργοτέλη να μη δυσκολεύεται να διατηρήσει το προβάδισμα και να φτάνει στη νίκη.

3′ Διαγώνιο σουτ του Νοικοκυράκη, άστοχο δεν ανησύχησε τον Τσέλιο.

6′ Γυριστή κεφαλιά του Γκονζάλβες Ολιβέιρα έπειτα από στημένη φάση, άστοχη.

17′ Ο Βουτσάς από αριστερά πάσαρε στον Μπουτσάκη, ο οποίος δοκίμασε το σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Καλογεράκη.

21′ Ο Σαρρής απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το σουτ που επιχείρησε ο Νταρζίσιο από το ύψος του πέναλτι μετά το γύρισμα του Ντεμέτριους.

28′ Ο Πέτρου εκμεταλλεύθηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα κι επιχείρησε το γυριστό σουτ με τον Τσέλιο να αποκρούει.

34′ ΓΚΟΛ 1-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόατενγκ στην αριστερή γωνία του Καλογεράκη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπουτσάκης.

41′ Μακρινό, αλλά άστοχο σουτ του Νοικοκυράκη.

44′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Mπαρμπόσα πρόλαβε τον Τσέλιο που δεν κατάφερε να απομακρύνει κι έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

69′ Ο Ποζατζίδης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Κωστανάσιο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

76′ Γυριστό σουτ του Κόνραντ, μπλόκαρε ο Καλογεράκης.

85′ Επικίνδυνη κεφαλιά του Νταρζίσιο, με τη μπάλα να περνά δίπλα απ' το δοκάρι του Τσέλιου.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (68′ Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα (46′ Κωστανάσιος), Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (60′ Κόνραντ), Μπουρσέλης, Φαράγκ (46′ Μίκο), Κόατενγκ (78′ Ντουμάνης).

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (84′ Σουμπασάκης), Καραγιάννης (51′ Γεωργούσης, 84′ Τσάβος), Mπαρμπόσα, Γκονζάλβες Ολιβέιρα, Πολυχρόνης, Ντεμέτριους, Νοικοκυράκης, Νταρζίσιο, Τριντάντε, Πέτρου (64′ Σκόνδρας).

Πηγη: https://athlitiko.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ