Στη μεταγραφική λίστα της Μπολόνια βρίσκεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Petite Perle 300×250

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και φέτος και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει αρκετούς συλλόγους από το εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή χρονιά, όμως ο Έλληνας διεθνής είναι μέλος της Εθνικής και σε κάθε παιχνίδι φαίνεται σαν τη… μύγα μες στο γάλα.

Από εκεί και πέρα, ο Αλεξανδρόπουλος έχει ακουστεί και για τη Μίλαν, αφού είχε έρθει στην Ελλάδα και ο σκάουτερ του για να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη που εμπλέκεται με τον Αλεξανδρόπουλο. Η άλλη ιταλική ομάδα που κοιτάζει την περίπτωση του είναι η Μπολόνια, που επίσης είχε στείλει ανθρώπους στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Resto de Carlino», σκοπός της επίσκεψης των ανθρώπων των «ροσομπλού», δεν ήταν άλλος από το να παρακολουθήσουν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, το όνομα του παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν εξαρχής σημειωμένο στο μπλοκάκι των Ιταλών σκάουτερ. Παρόλα αυτά και οι Ιταλοί δεν έχουν κάνει κίνηση, αλλά δεν φαίνεται να έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον νεαρό χαφ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ