Συνέτριψε τα Δειλινά με 5-0 η Δαμάστα (pics)

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα υπερβολικά εύκολο μεσημέρι είχε η Δαμάστα που κέρδισε άνετα με 5-0 τα Δειλινά στην έδρα της επιστρέφοντας γρήγορα στις νίκες. Τα Δειλινά πλήρωσαν τον εκνευρισμό τους και τα πολλά αμυντικά λάθη που έγιναν στο χώρο του κέντρου και της άμυνας. Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και την ολοκληρωτική κατοχή.

Στο 8′ σέντρα σουτ του Μαρκάκη από δεξία, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των Δειλινών και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 32′ ο Τζουβάρας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 47′ ο Τζουβάρας έδωσε στον Αποστολάκη αλλά πλάσαρε από κοντά άουτ.

Στο 51′ ο Αποστολάκης έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας των Δειλινών που σταμάτησαν για οφσάιντ και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 62′ ο Μπαντούνας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκοψε στον Τζουβάρα που πλάσαρε εύκολα σε κενή εστία για το 4-0.

Στο 80′ η μοναδική κλασική ευκαιρία για τα Δειλινά όταν ο Μπρίνταλος έκανε τη σέντρα, ο Μιχαήλ έκανε τη κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Δανδάλης σε κόρνερ.

Στο 86′ ο Απλαδάς σούταρε από δεξιά, ο Δρακωνάκης πάνω στη γραμμή στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0.

Συνθέσεις

Δαμάστα: Δανδάλης, Πεταλάκης, Μαρκάκης(63′ Λαμπράκης), Κουτσάκης, Αποστολάκης(63′ Γαργανουράκης), Απλαδάς, Κουτσοποδιώτης, Ψωμάς(60′ Γωνιανάκης), Τζουβάρας, Μπαντούνας(79′ Τριγώνης), Καραξής.

Δειλινά: Ροδουσάκης, Χεράκης, Πασσάς, Βιστάκης, Νικητόπουλος, Δρακωνάκης, Κούκος, Μεντουδάκης, Λαυρεντίου(77′ Μιχαήλ), Κεφαλούκος, Μπρίνταλος.

Related Articles