Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Κατάληψη του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σχέδια τους

Petite Perle 300×250

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους και ζητούν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Παγκρήτιο συλλαλητήριο, μηχανοκίνητη πορεία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης αποφάσισαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού στη σύσκεψη που είχαν στα γραφεία της Ένωσης το απόγευμα της Κυριακής.

Μάλιστα τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν και κατάληψη στο κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ αφού σκοπός τους η ενίσχυση των κινητοποιήσεων μετά και το ραντεβού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο απέβη… άκαρπο.

Επιπλέον οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης όχι μόνο δεν παραδίδουν τα «όπλα» στον αγώνα τους για δικαίωση αλλά πλέον ζητούν σε επιτακτικό τόνο και ραντεβού με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του εκθέσουν τα αιτήματά τους.

Στο πλευρό των αγροτών βρίσκονται προσωπικότητες της Κρήτης όπως ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Γιάννης Κουράκης αλλά και τοπικοί βουλευτές όπως ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Χάρης Μαμουλάκης, ο Σωκράτης Βαρδάκης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες, το κόστος παραγωγής αλλά και τις περικοπές στην ΚΥΑ μέσω των επιδοτήσεων.

agrotes5
agrotes
agrotes3
agrotes4

Πηγή: cretapost

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ