Ενώπιον του εισαγγελέα για τον άγριο καυγά στη Φοινικιά

Petite Perle 300×250

Για "σοβαρό επεισόδιο" κάνουν λόγο οι πληροφορίες – Άγνωστο γιατί συνεπλάκησαν

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγούνται σε λίγη ώρα τα τέσσερα άτομα  -από τα συνολικά έξι – που συνεπλάκησαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Φοινικιάς και έθεσαν σε συναγερμό τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όταν έφτασαν στο σημείο άντρες της ΕΛ.ΑΣ, η ένταση μεταξύ των εμπλεκόμενων ήταν μεγάλη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τη μία μεριά ήταν πατέρας και γιος,ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο και από την άλλη, ήταν τέσσερα άτομα, Ο γείτονας, ο οποίος όπως αναφέρουν πηγές, μετακόμισε στην περιοχή το τελευταίο 20ημερο, δύο αδέρφια και ένας ακόμα άντρας. 

Πληροφορίες, αναφέρουν επίσης ότι ο ένας εκ των δύο αδερφών ήταν αυτός που είχε στην κατοχή του όπλο και φέρεται να το κρατούσε. Επίσης, ένας από τους συλληφθέντες βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τα τέσσερα άτομα που συνεπλάκησαν με τα άλλα δύο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχηματίζεται δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή με όπλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

Η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης αναφέρει:

"Συνελήφθησαν χθες (14.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα χθες (14.11.2021) το βράδυ, οι τέσσερις ημεδαποί προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ημεδαπών και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι για τα οποία σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος δύο από τους ημεδαπούς- δράστες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου"

Πηγή: cretalive

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ