Ηράκλειο: Το «αντίο» του Δ. Μαμουλάκη στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Petite Perle 300×250

Με μια μικρή «γιορτή» αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοι του, τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Παιδίατρο και Παιδοδιαβητολόγο Δημήτρη Μαμουλάκη, ο οποίος μετά από 32 χρόνια θητείας, «μπαίνει» στη σύνταξη.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο κ. Μαμουλάκης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, που επί 32 χρόνια είχαν μια άριστη και αρμονική συνεργασία. «Είμαι 32 χρόνια στο ΠΑΓΝΗ, μου έκαναν μια μικρή γιορτή οι συνεργάτες μου, εγώ δεν το ήξερα. Η θητεία μου τελειώνει 31 Δεκεμβρίου 2021, είχα 38 ημέρες εργάσιμες άδεια, πήρα την άδεια και έφυγα. Εκεί βρήκα την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που επί 32 χρόνια είχαμε άριστη και αρμονική συνεργασία».

Μάλιστα, ο κ. Μαμουλάκης  σημείωσε πως δεν είναι εύκολο να ασχοληθεί κάποιος ειδικός με τον παιδικό διαβήτη, με αφορμή το ειδικό ιατρείο που υπάρχει πλέον στο ΠΑΓΝΗ. «Τα παιδιά αυτά χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης και προσοχής. Ήθελαν ιδιαίτερη εκπαίδευση για να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, που σήμερα πραγματικά, ο διαβήτης έχει εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από εκείνη που είχαμε πριν από 40 – 50 χρόνια. Έχουμε τόσα μέσα που η ζωή των παιδιών είναι χωρίς επιπλοκές, όταν προσέχουν και πιο ομαλή σε σχέση με παλιά».

Κλείνοντας, ο κ. Μαμουλάκης έκανε το δικό του προσωπικό σχόλιο, λέγοντας πως ένας άνθρωπος στη δική του ηλικία, που δούλευε πρωί και βράδυ δεν μπορεί να σταματήσει ξαφνικά. 

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ