Το πικρό αντίο της Εθνικής-Η ισοπαλία με το Κόσοβο (VIDEO)

Petite Perle 300×250

Με ισοπαλία στην Ισπανία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 η Εθνική, με ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), απέναντι στο Κόσοβο, τις περάτωσε, με συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και στην τρίτη θέση του Β΄ ομίλου.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα χωρίς νίκη μετά το «διπλό» στη Γεωργία, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Όπως στον πρώτο αγώνα έτσι κι τώρα η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη για να συλλέξει πολύτιμους βαθμούς στην κατάταξη των FIFA και UEFA.
Η Εθνική εμφανίστηκε με τα γνωστά προβλήματά του, το κυριότερο εκ των οποίων ήταν η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, καθώς είχε τις ευκαιρίες αλλά όχι τον εκτελεστή που θα τις μετουσίωνε σε γκολ.

Ελλάδα – Κόσοβο 1-1 

Γκολ: 44′ Μασούρας (Ελλάδα), 76′ Ραχμάνι (Κόσοβο)

10′ δοκάρι ο Μπουχαλάκης

Κίτρινες κάρτες: Σάλα

Ελλάδα (Τζον Φαν'τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας (80′ Παυλίδης), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιμίκας, Πέλκας (80′ Βρουσάι), Μασούρας (86′ Λημνιός), Δουβίκας (66′ Τζόλης).

Κόσοβο (Πριμοζ Γκλίχα): Μούριτς, Αλίτι, Σάλα (70′ Χαλίμι), Φαζιλτζί, Ρασίτσα (80′ Σελμάνι), Ραχμάνι, Μπερίσα, Βοϊβόντα, Λοσάι (46′ Ζεγκρόβα), Μουρίκι, Ιντρίσι (86′ Καστράτι).

2ος Όμιλος

Ελλάδα-Κόσοβο 1-1

Ισπανία-Σουηδία 1-0

Ρεπό: Γεωργία

Η τελική βαθμολογία (σε 8 αγ.)

Ισπανία 19

Σουηδία 15

Ελλάδα 10

Γεωργία 7

Κόσοβο 5

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

*ΦΩΤΟ Intime

Πηγή: creta24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ