Γ. Τάτσης: «Να αντέξουμε μέχρι τον Ιανουάριο» (vid)

Petite Perle 300×250

Καλεσμένος στο studio του crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o προπονητής του ΗροδότουΓιάννης Τάτσης.

Για τον αγώνα με τα Χανιά:

«Πήραμε ένα από τα δύο αποτελέσματα που θέλαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να δημιουργούσαμε μεγαλύτερο πρόβλημα στους αντιπάλους μας εν τέλει όμως κάναμε μια καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένας βαθμός που τον δικαιούμασταν από το προηγούμενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με την ήττα από το Διαγόρα στο Παγκρήτιο που ήταν ένα αποτέλεσμα αταίριαστο με την εμφάνιση που είχαμε κάνει»

Για το ποιος ήταν ο σοβαρότερος λόγος που δέχτηκε την πρόταση του Ηρόδοτου το προηγούμενο καλοκαίρι:

«Ο πιο σοβαρός λόγος ήταν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου με ήθελαν πολύ. Επίσης η προοπτική ότι θα ξεκινούσε κάτι καινούργιο για τον Ηρόδοτο, με την δημιουργία μιας ομάδας που θα στηρίζονταν κατά βάσει σε Κρητικόπουλα. Είναι μια πρόκληση για μένα»

Για τις ανάγκες προσαρμογής του Ηρόδοτου στην κατηγορία:

«Είναι μεγάλες οι ανάγκες προσαρμογής. Ο στόχος για τον Ηρόδοτο είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να αποκτήσει σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα για τα επόμενα χρόνια. Όταν θα γίνει αυτό θα μπορέσει βήμα – βήμα να κάνει κάτι ακόμα παραπάνω».

Για τα πρώτα βήματα του Ηρόδοτου στη Super League 2:

«Τα πρώτα βήματα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, είναι και το οργανωτικό. Η επάνδρωση της ομάδας σε κάθε επίπεδο. Η δημιουργία της ΠΑΕ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, με μεγάλη κούραση. Λόγω των συνθηκών είχαμε ένα θέμα με τον αριθμό του ρόστερ. Νομίζω όμως ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα αντέξουμε και μετά θα κάνουμε κι άλλες προσθήκες για να έχουμε έναν επαρκή αριθμό ποδοσφαιριστών»

Για το αν υπάρχει επάρκεια εναλλακτικών λύσεων:

«Υπάρχει επάρκεια αν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές παραμείνουν δυνατοί και γεροί. Με τα Χανιά π.χ. είχαμε αναγκαστική αλλαγή. Ο Αρναούτογλου έβγαλε τον ώμο του και θα μείνει εκτός τουλάχιστον είκοσι μέρες εκτός. Αν μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε άλλες δυο – τρεις τέτοιες περιπτώσεις τα πράγματα δυσκολεύουν. Από την πλευρά μου προσέχω τα πάντα στην προπόνηση, την αναπλήρωση, την ξεκούραση, ούτως ώστε να είμαστε υγιείς και γυμνασμένοι μέχρι τότε. Πιστεύω ότι μας λείπουν πέντε παίκτες για να φτάσουμε στον επιθυμητό αριθμό του ρόστερ».

Για τους τομείς που παίζουν μεγαλύτερο ρόλο για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της:

«Πρώτα από όλα μας λείπει το γήπεδο μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στην Ν. Αλικαρνασσό. Το Παγκρήτιο είναι ουδέτερο γήπεδο. Δεν είναι έδρα. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την αριθμητική αύξηση του ρόστερ γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Το τρίτο πράγμα είναι να κρατιούνται σε φόρμα όλοι οι παίκτες και το σημαντικότερο από όλα η δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος για όλους»

Για το προσεχές ματς με την Ζάκυνθο:

«Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι η νίκη, όμως απαιτείται σοβαρότητα. Ο αγώνας θα έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με όλους τους άλλους»

Πηγή: http://crete2day.com/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ