ΚΕΚ Ηρακλείου: Σεμινάριο «Βασικές αρχές πώλησης και διαχείρισης πελατών»

Petite Perle 300×250

Έναρξη 22/11/2021

Νέο σεμινάριο σχετικά με τις πωλήσεις και τη διαχείριση πελατών διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Το σεμινάριο απευθύνεται σε περιοδεύοντες πωλητές, σε πωλητές εμπορικών καταστημάτων, σε οδηγούς πωλητές, αλλά και σε άτομα τα οποία απασχολούνται στην τηλεφωνική διαχείριση πελατών και προώθηση πωλήσεων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι καταρτιζόμενοι μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων να είναι σε θέση να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μέσα από την επικοινωνία και την κάλυψη των  αναγκών τους με το σωστό τρόπο.

Επίσης οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν γνώσεις σωστής επικοινωνίας αλλά και θα αναπτύξουν ικανότητες προσαρμογής στις διάφορες περιπτώσεις πελατών με αποτέλεσμα την ορθότερη διαχείριση τους με απώτερο σκοπό τις ολοκληρωμένες πωλήσεις με άμεσα αποτελέσματα.

Διδακτικές ενότητες:

  • Τι είναι πώληση
  • Βασικές αρχές πώλησης
  • Προγραμματισμός  και σχεδίαση πωλήσεων
  • Στυλ πωλήσεων
  • Επικοινωνία
  • Διαχείριση αντιρρήσεων
  • Ολοκλήρωση πωλήσεων

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη  από 22/11/21 έως 06/12/21

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1,  Νέα Αλικαρνασσός.

Ώρες υλοποίησης: 17:00-21:15.

Διάρκεια: 25 διδακτικές ώρες.

Κόστος προγράμματος: 160€ ανά συμμετοχή

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγητής: Ο Βασίλης Κασσαπάκης εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων της GH2 και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων ως πωλητής, εμπορικός Διευθυντής, αλλά και εκπαιδευτής σε επιχειρήσεις Εθνικής και Ευρωπαϊκής εμβέλειας, όπως ΑΧΑΙΑ KLAOUS, ΝΙΚΑΣ, UNILEVER HELLAS, CREDIN ΚΡΗΤΗΣ, 2ΚΠΑ FOODS.

Επικοινωνία: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730  φαξ 2810-227189, [email protected] από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ