Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Σαρπηδώνια 2021»: Με τη συνδιοργάνωση της Περ. Κρήτης

Petite Perle 300×250

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μαλίων διοργανώνει Open Ιστιοπλοϊκό Αγώνα με την επωνυμία «Σαρπηδώνια 2021» για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4,7 και BUG, στις 27-28 Νοεμβρίου 2021 στο λιμάνι των Μαλίων. Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το λιμάνι των Μαλίων, ενώ την Κυριακή 28/11/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για το νεότερο ιστιοπλοϊκό όμιλο της Κρήτης με μόλις ενάμισι έτος λειτουργίας, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει άλματα εξέλιξης στις υποδομές του και στο επίπεδο των αθλητών του και με πολύ ενθουσιασμό ανοίγει την αγωνιστική αυλαία για το 2021, έπειτα από τη διετία που η πανδημία έπληξε σοβαρά την αγωνιστική δραστηριότητα της ιστιοπλοΐας μονοθέσιων σκαφών, ειδικότερα στην περιφέρεια.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, ο Ναυτικός Όμιλος Μαλίων – με την πολύτιμη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – φιλοδοξεί η φετινή πρώτη διοργάνωση «Σαρπηδώνια» να αποτελέσει την αρχή ενός ετήσιου αγώνα με συμμετοχή όλων των ομίλων της Κρήτης και όχι μόνο, και να θεσμοθετηθεί ως μια γιορτή ιστιοπλοίας για τους αθλητές και τους ομίλους που ανήκουν.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ