Σε δημόσια δήλωση ο Τσίπρας αμέσως μετά το πρωθυπουργικό διάγγελμα

Petite Perle 300×250

Με ανάρτηση του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιήσει δημόσια δήλωση αμέσως μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού

Σε πρωθυπουργικό διάγγελμα θα προχωρήσει αύριο Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και τις επιδημιολογικές εξελίξεις ενόψει Χριστουγέννων

Εμφανώς αναστατωμένος φαίνεται να είναι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για την πορεία της χώρας σχετικά με την πανδημία, το ΕΣΥ και όλα τα γεγονότα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Θεωρώντας ανάξια των περιστάσεων την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις αποφάσεις που έχει έως τώρα λάβει, ενώ προβαίνει συνεχώς σε πρωθυπουργικά διαγγέλματα τα οποία χαρακτηρίζει "διαγγέλματα αυτοθαυμασμού", θα προβεί ο ίδιος σε δημόσια δήλωση αμέσως μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

"Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ