ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, συμμετέχουμε μαζικά στην πορεία στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα τίμησε αντιπροσωπεία της Νεολαίας, της Νομαρχιακής Επιτροπής και βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην πλατεία Ελευθερίας.

Η αντίσταση των νέων και ολόκληρου του ελληνικού λαού ενάντια στη χούντα και τον φασισμό, καθώς και τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για ψωμί, παιδεία και ελευθερία παραμένουν και σήμερα οδηγοί στους αγώνες μας για μια κοινωνία πιο δίκαιη και πιο δημοκρατική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί όλους τους αριστερούς και όλους τους δημοκράτες πολίτες να συμμετάσχουν σήμερα μαζικά στις κινητοποιήσεις και στις διαδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Το Πολυτεχνείο ζει! Ο αγώνας για Δημοκρατία συνεχίζεται!

– Σήμερα, στις 5 μ.μ προσυγκέντρωση των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

– Στις 6 μ.μ. συμμετέχουμε οργανωμένα και συντεταγμένα στην κεντρική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας και στην πορεία που θα ακολουθήσει, με επικεφαλής του μπλοκ τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

* Συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις για το Πολυτεχνείο κρατώντας αποστάσεις μεταξύ μας, φορώντας μάσκες και τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα πρόληψη της πανδημίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ