Μια 18χρονη "καρατέκα" επιτέθηκε σε γιατρό πoυ της ζήτησε να κάνει rapid test

Petite Perle 300×250

Η νεαρή, που γνωρίζει πολεμικές τέχνες, είχε πάει να εξεταστεί από γιατρό στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου επειδή παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα – Όταν της ζήτησε να κάνει rapid test, φέρεται να «απάντησε» στη γιατρό με λαβή και κλωτσιά στο στήθος 

Δικογραφία σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, σχημάτισε η αστυνομία για τον φερόμενο ξυλοδαρμό γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου, στο Μεσολόγγι, από νεαρή που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test.

Το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο χωριό των Οινιάδων, καθώς, σύμφωνα με το agrinionews, η νεαρή που γνώριζε πολεμικές τέχνες, φαίρεται να έκανε λαβη στη γιατρό και να τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος, ενώ και ο πατέρας της κατηγορείται για απειλή.

Νωρίτερα, πατέρας και κόρη μετέβησαν για εξέταση της 18χρονης στο ιατρείο, καθώς είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχρηζαν διερεύνησης.

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου η γιατρός παρέπεμψε σε rapid test για να διαπιστωθεί αν η νεαρή είχε κορωνοϊο, ωστόσο φέρονται να της ζήτησαν επιτακτικά να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Η γιατρός επέμεινε και τότε ακολούθησε το επεισόδιο. Σοκαρισμένη από το περιστατικό η γιατρός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και κατέθεσε μήνυση.
Το περιστατικό στο Ιατρείου Νεοχωρίου καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ