Στην ΚΤΥΠ για την επίλυση σχολικών ζητημάτων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης, συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Τιμολέων Κατσίπος, ο Δ/νων Σύμβουλος, κ. Αθ. Γιάνναρης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Στ. Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασ. Λαμπρινός, ο βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μαξ. Σενετάκης, , καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της «Κτ.Υπ. Α.Ε»

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που άπτονται του κτιρίου του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας, καθώς και θέματα που αφορούν τα κτίρια σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου. Τέθηκαν χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και αποφασίστηκαν οι ενέργειες που θα λάβουν χώρα για την επιτυχή εξέλιξή τους κατά το επόμενο διάστημα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...