Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 41χρονο Πέτρο Γιάμαλη

Petite Perle 300×250

Ο άτυχος εργοδηγός έχασε τη ζωή του στις γραμμές του ΗΣΑΠ, μετά από τη σύγκρουση του μηχανήματος που επέβαινε με το τρένο

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του άτυχου 41χρονου Πέτρου Γιάμαλη, του εργοδηγού που έχασε τη ζωή του στις γραμμές του ΗΣΑΠ, μετά από τη σύγκρουση του μηχανήματος που επέβαινε με το τρένο, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως και Παμμεγίστων Ταξιαρχών, απαρηγόρητη η οικογένειά του, η αδερφή του και η μητέρα του , τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία ενώ αρκετοί συναδελφοί του με βουρκωμένα μάτια και κρατώντας λουλούδια στα χέρια , του λένε το «τελευταίο αντίο».

Ο 41χρονος ήταν εργοδηγός επί 16χρόνια. Ήταν ανύπαντρος και όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, του άρεσε η δουλειά του και ήταν τελειομανής.

kideia_tpallilou_isap__2_
kideia_tpallilou_isap__1_
kideia_tpallilou_isap__7_
kideia_tpallilou_isap__4_
kideia_tpallilou_isap__3_

Ο 41χρονος, προέρχεται από τον ΗΣΑΠ και από το 2007 εργάζεται στη ΣΤΑΣΥ.  Ξεκίνησε ως εργάτης ενώ αργότερα έγινε αρχιτεχνίτης επιδομής και η τελευταία του θέση ήταν εργοδηγός επιδομής.  Οι συναδερφοί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Πέτρο Γιάμαλη . Όπως λένε «ήταν ένα εργατικό παιδί και ένας καλός συνάφελφος. Είχε λατρεία με τη θάλασσα, είχε πάρει  μια βάρκα και έκανε σχέδια για το μέλλον».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ