Η απάντησή της Μαρίας Ηλιάκη στον Νίκο Μουτσινά

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη.

Η συνέντευξη προβλήθηκε την νύχτα της Πέμπτης και η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα” που παρουσιάζει, εξήγησε πως αισθάνεται πως όλοι αναμένουν μία απάντηση για όσα είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

“Δεν μου αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές, δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος. Έχω κι εγώ μία ευθύνη γιατί τις προάλλες είπα αυθόρμητα ότι κάτι με έχει στενοχωρήσει. Αυτό είναι κάτι που δεν έπρεπε να πω στον αέρα. Έπρεπε να το πω στον ίδιο από την στιγμή που με είχε πειράξει και θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο. Αυτό το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση” ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν επιθυμεί τηλεοπτικά να ξανά μιλήσει για τον Νίκο Μουτσινά. “Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε αρκετά, τηλεοπτικά όμως και δημόσια δεν θέλω όμως να ξαναπώ τίποτα γιατί σέβομαι τη σχέση που έχω με τον Νίκο” πρόσθεσε.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...