Κηφισιά – Εργοτέλης 1-2: Μεγάλο διπλό των Κρητικών στη Καισαριανή

Petite Perle 300×250

Μεγάλη νίκη του Εργοτέλη μέσα στη Καισαριανή επί της Κηφισιάς με τους Κρητικούς παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 48' να επικρατούν με 2-1.

Τη νίκη της 3ης αγωνιστικής πέτυχε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί φιλοξενήθηκαν από την Κηφισιά στην Καισαριανή και κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κόνρααντ με σουτ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαρρή. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω και με τον Καραγκούνη ισοφάρισαν, αλλά στο 89' ο Πριόνας με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Κηφισιά (Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης (68′ Αγγελόπουλος), Ντοριβάλ, Καλλέργης, Παπασάββας (60′ Γιαννιτσάνης), Τετέι (46′ Καραγκούνης), Κρητικός.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης (37′ λ.τ Χοσάμ (76′ Κοκκίνης), Μπουτσάκης (76′ Πατρινός), Κούατενγκ (51′ Κόλα), Κόνρααντ (46′ Κωστανάσιος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ