Πήρε βαθμό και άντεξε με 10 παίκτες η Δαμάστα στις Μοίρες με το 0-0

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα δοκιμάζεται στις Μοίρες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Οι δυό ομάδες έχουν μπεί δυνατά στο παιχνίδι όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός αέρας που υπάρχει δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να δημιουργήσουν ευκαιρίες στις δύο εστίες .

Στο 10΄λεπτό η Δαμάστα απείλησε την εστία του Λιουδάκη με σουτ έξω από την περιοχή που επιχείρησε ο Κουτσάκης.

Οι Μοίρες με ατομικές ενέργειες των Πηρουνάκη και Σφυριδάκη αντίστοιχα προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλοι εστία , όμως οι προσπάθειες του έμειναν ημιτελείς .

Η Δαμάστα έχει τρείς βασικούς απόντες τους Μαρκάκη, Τζουβάρα και Ψωμά, για αυτό τον λόγο ο αρχηγός σήμερα της ομάδας Τάσος Απλαδάς αγωνίζεται ως στόπερ και με την εμπειρία του έχει δώσει λύσεις ώστε η ομάδα του να κρατήσει πίσω ανέπαφη την εστία της .

Δίκαιο κρίνεται το 0-0 στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο έχει σταματήσει ο δυνατός αέρας και έχει γένει καλύτερο το παιχνίδι για τις δύο ομάδες .

Στο 52 ο Μπαντούνας σέντραρε από δεξια και στο ύψος της μικρής περιοχής ο Γωνιανάκης δεν κατάφερε την τελευταία στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63' μένει με 10 παίκτες η Δαμάστα όταν ο Κουτσοποδιώτης πήρε 2η κίτρινη όταν με το χέρι ανέκοψε την πορεία της μπάλας .

Οι Μοίρες μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν ανέβασαν την απόδοση τους και με την είσοδο του Γκίνη , πίεσαν την Δαμάστα στην περιοχή της .

Χρειάστηκε δύο φορές ο πορτιέρο Δανδάλης να αποκρούσει σουτ του Πηρουνάκη των Μοιρών , που ήταν από τους διακριθέντες για τους γηπεδούχους .

Μάλιστα στο 83΄ ακυρώθηκε γκόλ του Πηρουνάκη μετά από υπόδειξη του βοηθού , γεγονός που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους φιλάθλους .

Στο 88΄ο Κυριακάκης για τους γηπεδούχους πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως πλάσαρε άουτ .

Στο υπόλοιπο η Δαμάστα δεν κινδύνεψε και μάλιστα στο 92' φάουλ έξω από την περιοχή , εκτέλεσε ο Απλαδάς ,η μπάλα πέρασε λίγο άουτ .

Συνοπτικά αξίζει να αναφερθεί ότι πάρα το γεγονός ότι η ομάδα της Δαμάστας έμεινε με 10 παίκτες ,με σωστή τακτική κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό .

Μοίρες: Λιουδάκης,Χατζάκης,Πολυμερίδης,Αντωνάσης,Τραορέ,Πηρουνάκης,Κυριακάκης,Βατσινάς,Πολυμερίδης(74΄Οικονομακης) ,Σφυριδάκης (53 Γκίνης),Μυφτάρι

Δαμάστα: Δανδάλης,Πεταλάκης,Κουτσάκης,Αποστολάκης,Απλαδάς,Κουτσοποδιώτης,Μπαντούνας(86' Ρουμπάκης),Καράξης,Κλαπάκης,Ζερό, Γωνιανάκης(71' Κωτούλας)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ