Ο ΟΦΗ με Τοράλ επικράτησε του Βόλου με 0-2

Petite Perle 300×250

Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο από την Κρητική ομάδα με γκολ, τέσσερα δοκάρια και δύο – τρεις ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες. Η Θεσσαλική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο ημίωρο χωρίς να μπορέσει να αποφύγει την ήττα.

Με έναν ΟΦΗ να πιάνει πολύ καλή απόδοση , ειδικότερα στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή τον Τοράλ που πέτυχε δύο τέρματα (12΄, 50΄) , οι Κρητικοί πέρασαν από την δύσκολη έδρα του Βόλου .

Βόλος-ΟΦΗ: 0-2

Η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε με περισσότερο απειλητικές διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Φερνάντες αντί του Νίνη. Παρόλα αυτά, ο Βόλος ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα (50'), στην πρώτη του καλή στιγμή, με τον Τοράλ να πετυχαίνει κι αυτό το γκολ, αυτή τη φορά με το δεξί.

Βόλος - ΟΦΗ: Γκολ και καλύτερες φάσεις (vid) - Fosonline

Είχαν καλές στιγμές εν συνεχεία οι γηπεδούχοι. Σημαντικότερες εκείνη του 57' με την κεφαλιά του Μπαρτόλο που έδιωξε ο Βάτερμαν και φυσικά το δοκάρι (οριζόντιο) του Φαν Ντάινεν στο 76'. Όσο κυλούσαν τα λεπτά αύξανε την πίεση του, χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στο γκολ που θα τον έβαζε εκ νέου στο ματς, με το σκορ να μένει στο 0-2 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ):
 Κλέιμαν – Ρομέρο, Γκουλέν (87' Τερεζίου), Ρινέρ, Φεράρι – Ορόζ (79' Ροσέρο), Τσοκάνης, Νίνης (46' Φερνάντες) – Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Στον πάγκο για τον Βόλο έμειναν: Kότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Μεταξάς, Λογαράς, Σοάρες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν – Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (72' Διαμαντής), Μπαλογιάννης – Τοράλ (78' Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος – Καμάου (65' Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78' Καστάινιος), Λάμπρου (78' Στάικος).

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ έμειναν: Επασί, Ναμπί, Γιάννου, Κοροβέσης.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος

Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ