Πρώτη νίκη για τον Ηρόδοτο που κέρδισε τη Ζάκυνθο

Petite Perle 300×250

Την πρώτη της νίκη πέτυχε ο Ηρόδοτος το απόγευμα του Σαββάτου, απέναντι στη Ζάκυνθο με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Ο Ηρόδοτος είχε τα ηνία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όντως σταθερά ανώτερος του αντιπάλου του ενώ ευτύχησε και να προηγηθεί νωρίς στο ματς με το Χατζησάββα να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε κάπου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0! Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν περισσότερο δημιουργική με τον Χρήστο Χατζησάββα στο 67' να σκοράρει ξανά για το 2-0! Λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση, η Ζάκυνθος είχε δοκάρι με το Κοναγκάγια.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

2' Ο Χαλκιαδάκης θα πιάσει μια κεφαλιά από καλή θέση, λίγο άουτ η μπάλα!

16' ΓΚΟΛ! Ωραία κάθετη του Μπολάκη, ο Χατζησάββας με ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! 1-0!

22' ο Κατίδης επιχείρησε ένα σουτ στην κίνηση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

44' Φάουλ του Βρεττού με αποδέκτη τον Κατίδη, ο δεύτερος θα σουτάρει, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα διώξει σωτήρια!

56' Γύρισμα του Βρεττού στο Χαλκιαδάκη, ο δεύτερος μέσα από την περιοχή σούταρε, η μπάλα πήρε φάλτσα και πέρασε εκτός!

59' Ο Ηρόδοτος ζητάει πέναλτι πάνω στον Χαλκιαδάκη, ο διαιτητής δεν το δίνει. Στη συνέχεια ο Σουρνάκης έπιασε ένα σουτ όμως η μπάλα απομακρύνθηκε.

63' Στη θέση του Λουμπάκη ο Αποστολίδης

67' ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Χατζησάββας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασιάζει τα τέρματα του Ηροδότου και σημειώνει παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

75' Νέα καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο! Ο Αποστολίδης που πέρασε λίγο νωρίτερα στο ματς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε παράλληλα από το τέρμα όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς. Ο ίδιος στην επαναφορά σούταρε όμως η μπάλα πέρασε εκτός

77' Σουτ από το Βρεττό, δεν θα δυσκολευτεί ο Πατσιογιώργος

84' Ο Κατίδης επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Πατσιογιώργο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Έπειτα ο Βρεττός σούταρε, ο πορτιέρο της Ζακύνθου μπλόκαρε

87' Δοκάρι για τη Ζάκυνθο, σε σουτ του Κοναγκάγια!

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δήμιζας, Κατίδης, Βρεττός (88' Καργιωτάκης), Καντέ 72' Αργκιλέσι), Σουρνάκης, Ρουσσάκης, Μπολάκης, Λουμπάκης (63' Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας (72' Κοιλιάρας)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Konha, Σουρμπής, Ντάσης, Konagaya, Παναγιωτόπουλος, Stilla, Καψάσκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ