Σενετάκης: “Κανένας αγρότης δεν θα αδικηθεί” – Σύσκεψη στη Βουλή για το αγροτικό στην Κρήτη

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Σύσκεψη στη Βουλή για το αγροτικό στην Κρήτη υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό

“Κανένας αγρότης δεν θα αδικηθεί και όποιος παραγωγός δικαιούται επιδότηση θα του καταβληθεί στο ακέραιο”.
Την δήλωση αυτή έκανε ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού και εκπροσώπους του Πρωτογενούς Τομέα της Κρήτης.


Η συνάντηση η οποία έγινε παρουσία όλων των βουλευτών της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε διάθεση όλων των πλευρών να μην υπάρξουν αδικαιολόγητες εντάσεις.


“Η κυβέρνηση προάγει διαρκώς τον διάλογο και τη συνεννόηση και ουδέποτε υπήρξε πρόθεση αποκλεισμών ή αδικιών”, σημείωσε ο κ. Σενετάκης, τονίζοντας ότι ο διάλογος θα πρέπει να είναι συνεχής και ουσιαστικός, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια της λογικής και της νομιμότητας. 


“Είναι προφανές πως η κυβέρνηση θέλοντας να προχωρήσει το μεταρρυθμιστικό της σχέδιο και στον αγροτικό τομέα, βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με όλους όσοι επιδιώκουν τη βελτίωση του παραγωγικού μας προτύπου. Προφανώς, ακραίες συμπεριφορές δεν συμβάλουν προς την επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά στην εξυπηρέτηση μικροκομματικών επιδιώξεων ή άλλων συμφερόντων – κάτι που δεν αφορά την πλειονότητα των αγροτών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σενετάκης.


Κατά τη συνάντηση έγινε σαφές ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στις δεσμεύσεις της για την επίλυση των όποιων ζητημάτων προέκυψαν πρόσφατα με τις επιδοτήσεις στην Κρήτη. Όπως σαφές κατέστη πως οι όποιες ενστάσεις θα εξετάζονται μία προς μία και εφόσον τεκμηριώνονται ορθώς οι επιδοτήσεις θα καταβάλλονται στο ακέραιο.

Related Articles