Super League 2: Η ταυτότητα της 3ης αγωνιστικής – Όλα όσα έγιναν το Σάββατο (20/11)

Petite Perle 300×250

Super League 2: Δείτε όσα συνέβησαν στους αγώνες της Super League 2 για τον 1ο και τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης στους αγώνες του Σαββάτου (20/11)

Χωρίς νίκη παραμένουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, Ηρακλή και ΠΑΟΚ Β΄ μετά τη σημερινή μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Για τους «κυανόλευκους» ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, ενώ για το «Δικέφαλο» του Βορρά η δεύτερη ισοπαλία (έχει και μία ήττα).

Ο Ολυμπιακός Β΄ μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ Β΄, έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή την φορά επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ. Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους» πέτυχε ο Ιωάννης Κωστή στο 79ο λεπτό.

Στον 2ο όμιλο, η ΑΕΚ Β επικράτησε 2-1 του Καραϊσκάκη και έκανε το 3 στα 3. Ο Παναθηναϊκός Β πήρε την πρώτη του νίκη στην κατηγορία, καθώς νίκησε 2-1 της Καλαμάτας στη Μεσσήνη. Μεγάλο «διπλό» πήρε ο Εργοτέλης στην Κηφισιά με 2-1, αν και έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες. Λεβαδειακός και Χανιά έμειναν στο 1-1, ενώ το Αιγάλεω επικράτησε 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας με δύο γκολ του Αρναρέλλη. Στο ΔΑΚ Γάλλου, ο Αστέρας Βλαχιώτη νίκησε 1-0 την Επισκοπή, χάρη σε τέρμα του Ζαΐμι. Tέλος στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα ο Ηρόδοτος νίκησε 2-0 την Ζάκυνθο.

Πηγη: https://www.mikriliga.com/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ