Ανέβηκαν βαθμολογικά οι Νέοι Αλμυρού 2-1 τα Κανάρια (φώτο)

Petite Perle 300×250

Παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο οι Νέοι Αλμυρού επικράτησαν στο γήπεδο τους με 2-1 με αντίπαλο τα Κανάρια και ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο δεύτερο όμιλο της Β΄ κατηγορίας.

Αυτό που μέτρησε καθοριστικά ήταν το πείσμα και η δύναμη που έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των Ν. Αλμυρού που έδειξαν αποφασισμένοι για τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Στο Α΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιγνίδι και στο 12΄ ο Κτιστάκης εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τα Κανάρια.

Η απάντηση για τους Ν. Αλμυρού ήρθε στο 26 όταν ο Κοτζαγιώτης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Γιώργος Κοκολογιαννάκης με κοντινό σουτ από πλάγια ισοφάρισε σε 1-1.

Τα Κανάρια έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 28΄ όταν ο Σέλε βγήκε μόνος με το Βασιλάκη τον πλάσαρε αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια.

Στο 33΄ είχαμε την ανατροπή στο σκορ για τους παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, όταν από σέντρα του Φιτσοδασκαλάκη ο Δάλλας με άψογο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, όμως ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα και να εδραιώσουν τη νίκη τους. Στην καλύτερη στιγμή του Β΄ μέρους οι Ν. Αλμυρού είχαν δοκάρι με σουτ του Σαμπροβαλάκη που είχε μπει ως αλλαγή στο παιγνίδι.

Πολύ καλή διαιτησία του κ. Τσαμπουράκη που κράτησε αρκετή καθυστέρηση στο τέλος του παιγνιδιού και των βοηθών του Ζουρμπάκη και Βάγια

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Βασιλάκης, Κοκολογιαννάκης Ι., Κοκολογιαννάκης Γ.,Χνάρης, Σελαμάϊ (60΄ Σαμπροβαλάκης), Φιτσοδασκαλάκης, Κοτζαγιώτης, Δάλλας, Ρούκος, Κολιοραδάκης, Τζανής

ΚΑΝΑΡΙΑ: Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μαυροειδής, Βασιλάκης Ν., Γκάρης, Κατσαβούνης, Σέλε, Πάπα, Κτιστάκης, Βασιλάκης Ε., Ελ Γιαχιάουι

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ