Χαμένο πέναλτι στο τέλος για τον ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Ανθεστίωνα

Petite Perle 300×250

Έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στον Κρουσώνα ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ανθεστίωνα. Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη μάλιστα έχασε και πέναλτι στο 78' με τον Ανωγειανάκη. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με πολύ δύναμη και πάθος με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές που όμως δεν έγιναν ποτέ γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μέχρι το 30' και στη συνέχεια ισορρόπησαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τον Χριστοφοράκη.

Στο 9' ο Ανθεστίωνας βγήκε στην αντεπίθεση με τον Χριστοφοράκη που μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Γεωργίου απέκρουσε, στην επαναφορά ο Χριστοφοράκης και πάλι σούταρε με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12' ο Σκούφος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με το τερματοφύλακα του Ανθεστίωνα να αποκρούει σε κόρνερ. από την εξέλιξη του κόρνερ ο Ξηρός σούταρε με τον Χρονάκη να αποκρούει και πάλι.

Στο 45' απευθείας φάουλ του Ξηρού, απέκρουσε δύσκολα ο Χρονάκης σε κόρνερ. Ο Σκούφος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρομπάκης πήρε την κεφαλιά, λίγο άουτ.

Στο 65' φάουλ του Σκούφου, κεφαλιά του Ξηρού άουτ.

Στο 78' ο Ξηρός κέρδισε πέναλτι μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα που δέχτηκε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Μάριος Σηφάκης έβαλε αλλαγή στη θέση του Ξηρού τον Ανωγειανάκη για να εκτελέσει το πέναλτι αλλά ο Χρονάκης μάντεψε σωστά και απέκρουσε κρατώντας το 0-0.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Ζωνάκης(58 Λουλεμέγια), Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Ζαρκαδούλας, Ξηρός(78' Ανωγειανάκης), Μαγάκης, Σκούφος, Μαραθιανός, Ρομπάκης(46' Σακλαμάκης), Κενδριστάκης(36' Λιοδάκης).

Ανθεστίωνας: Χρονάκης, Κλάδος, Δρακάκης, Χριστοφοράκης, Χοτζα, Δρακούλης, Μπερνίκου, Καφούσης(80' Κουσίδης), Στρατάκης, Κεφάκης(30' Σφακιανάκης), Μακρογιαννάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ