Ολική ανατροπή για την Τύλισσο 3-2 την Φαιστό

Petite Perle 300×250

Με πρωταγωνιστή τον Λυδάκη η Φαιστός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 της Τυλίσσου που ενώ είχε την κατοχή , οι τελικές προσπάθειες της έμεναν ημιτελείς .

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τύλισσος μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Μανιούδη που πέτυχε 2 τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στο εντός έδρας τρίποντο .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις δίχως επιτυχημένα τελειώματα .

Στο 35' ήρθε το πρώτο γκόλ της Φαιστού όταν ο Γρηγοράκης πέρασε από δεξιά της μικρής περιοχής και με παράλληλη σέντρα σούτ ,βρήκε τον Λυδάκη που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε ένας με έναν με τον τελευταίο αμυντικό της Τυλίσου , τον πέρασε και με διαγώνιο σούτ έγραψε το 0-2 , που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου .

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, η Τύλισσος εμφανίστηκε μεταμορφωμένη και σε 10 λεπτά κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Στο 49΄ ο Κεφάκης από κοντά ξεμαρκάριστος σούταρε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 64΄μετά από γύρισμα του Μανιούδη ο Κεφάκης από κοντά μείωσε σε 2-1.

Στο 67΄ ο Μανιούδης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 70΄ ο Μανιούδης από καλή θέση για γκόλ, δεν μπόρεσε να σκοράρει όμως στην εξέλιξη της φάσης με δεύτερη προσπάθεια από κοντά έγραψε το 3-2.

Στο 77΄ ο Βαγκέλι βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Σταυρουλάκη που έσωσε σίγουρο γκολ άλλα τραυματίστηκε και το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά . Ο Βαγκέλι δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για την προβολή που έκανε σύμφωνα με την εκτίμηση του διαιτητή Γαρεφαλάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα παρά το γεγονός που έμεινε με δέκα παίκτες ,η Φαιστός δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να ξεσπούν σε πανηγύρια μετά από την δύσκολη ανατροπή που κατάφεραν.

Τύλισσος: Μαλινδρέτος(Γιανναδάκης 45΄), Ευριπίδου, Καβαθάς,Μυκωνιάτης, Τζανής, Μανιούδης,Ταβουλαρέας, ,Μανιαδάκης, Βανγκελί, Κεφάκης, Μαματζάκης(46' Παγκαλάκης)

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Τάρε, Παπαδάκης Ν.,Παπαδάκης Γ.,Χατζηδάκης,Νικολιδάκης Σ.,Παπαδάκης Α.,Γρηγοράκης Γ., Κόλα,Λυδάκης,Φραγκιαδάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ