Έκαναν βόλτες στην Κρήτη με κάνναβη στις τσέπες τους

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Πλέον βρίσκονται κατηγορούμενοι

«Μπαράζ» συλλήψεων σε Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο μετά από ελέγχους των Αστυνομικών Αρχών.

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε αλλοδαπός με μικροποσότητα κάνναβης ο οποίος συνελήφθη ενώ η  προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Την ίδια ώρα σε ανάλογη επιχείρηση της αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο συνελήφθη Έλληνας ο οποίος επίσης είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Σημειώνεται τέλος ότι και στις δύο περιπτώσεις η κάνναβη κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που διενήργησαν τους ελέγχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ρέθυμνο

Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθές (21.11.2021) το βράδυ, στο Ρέθυμνο  αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (21.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αλλοδαπός κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.”

Λασίθι

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθές (21.11.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (21.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.”

Related Articles