Στην 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια ο Χάρης Μαμουλάκης

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την ιδιότητα του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης παρευρέθηκε στην 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο 20/11 από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά, με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Χάρης Μαμουλάκης, ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, θεσμό που αποτέλεσε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό τόσο στην ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο στον πεδίο των αντασφαλίσεων, όσο και την επέκταση της διαφάνειας και της διάχυσης των σημείων διάθεσης της υπηρεσίας των αντασφαλίσεων. «Στο σκεπτικό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η εμπλοκή του επιμελητηριακού θεσμού στο νέο τοπίο ήταν κρίσιμη και κρίνοντας από τα εγγεγραμμένα πρόσωπα στο μητρώο που προέβλεπε ο νόμος, εξαιρετικά επιτυχημένη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης.

Τόνισε επίσης ότι η συγκυρία της κρίσης και της συνολικής συρρίκνωσης των εσόδων, προφανώς και έχει δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων γι’ αυτό και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η Συνδιάσκεψη, ενώ επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, πρόθυμος να υποστηρίξει κάθε δίκαιο αίτημά τους.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...