Χανιά: Εξιχνιάστηκαν 21 υποθέσεις απάτης που γινόταν από ένα ζευγάρι

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξιχνιάστηκαν την Τρίτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, είκοσι μία υποθέσεις απάτης οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Χανιωτών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που κατηγορούνται για το αδίκημα της απάτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, άγνωστη επικοινωνούσε τηλεφωνικά με υπευθύνους Ιερών Ναών και Φιλόπτωχων Σωματείων, προσποιούμενη υπάλληλο Δημοσίου Φορέα. Παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, και τους έπειθε να καταβάλουν διάφορα χρηματικά ποσά σε λογαριασμό που τους υποδείκνυε.

Από την έρευνα και την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι από την 31η Αυγούστου έως και την 12η Νοεμβρίου, η γυναίκα είχε διαπράξει τις συγκεκριμένες απάτες ενώ ο λογαριασμός στον οποίο γίνονταν οι καταθέσεις ανήκε στον άνδρα της που επίσης κατηγορείται.

Στον συγκεκριμένο λογαριασμό είχε κατατεθεί συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.075 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...