ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Άμεση ενίσχυση των Α.Τ. Μαλεβιζίου και Α.Τ Μινώα Πεδιάδος ζητούν οι βουλευτές

Petite Perle 300×250

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφορικά με τη μη ενίσχυση του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος και του Α.Τ. Μαλεβιζίου,  με προσωπικό, προχώρησαν  οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  την επιστολή της ΕΑΥΝΗ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου  καταγγέλλει  ότι, παρά τις πιέσεις της Ένωσης και του εκπροσώπου τους στο συμβούλιο μεταθέσεων, προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, εν τούτοις δεν τοποθετήθηκαν αστυνομικοί σε αυτές τις υπηρεσίες. Η λύση των προσωρινών μετακινήσεων που επιλέχθηκε, δημιουργεί αφενός προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες, αφετέρου οδηγεί σε υπερεργασία και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας των αστυνομικών. 

Οι βουλευτές καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση της ΕΑΥΝΗ και να τους ενημερώσει με ποιον τρόπο θα ενισχυθούν οι παραπάνω Υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρξει υπερεργασία και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ