Έβαλε «φρένο» στο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ Β' ο Εργοτέλης

Petite Perle 300×250

Η ΑΕΚ Β' είδε το νικηφόρο σερί της να σταματάει στις τρεις νίκες μετά το 0-0 στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη για την 4η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου της Super League 2 παρέμεινε η ΑΕΚ Β', βλέποντας ωστόσο το σερί των τριών νικών που είχε να παίρνει τέλος στο Ηράκλειο, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τον Εργοτέλη.

Το πρώτο 20λεπτο δεν είχε την πολύ μεγάλη στιγμή, με την ΑΕΚ Β' να πατάει απειλητικά δύο φορές στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά να μην μπορεί να φτάσει κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Αυτό παραλίγο να γίνει για τους κιτρινόμαυρους στο 22' όταν ο Μιτάι ανέβηκε, μπήκε στην περιοχή, αλλά το συρτό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Από την άλλη ο Εργοτέλης δεν προβλημάτιζε σχεδόν καθόλου την άμυνα των παικτών του Οφρυδόπουλου και η μοναδική στιγμή που είχε ήταν με ένα μακρινό σουτ του Πέιου στο 42' το οποίο μπλόκαρε ο Χατζηεμμανουήλ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέρα από μια κεφαλιά του Λάτσι στο 48' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιούση και ένα σουτ του Κόνραντ που πέρασε άουτ στο 50' δεν υπήρχε κάτι άξιο αναφοράς. Στο 68' ο Ιατρούδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Κοσίδη και εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του Εργοτέλη, της ομάδας στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Μπαίνοντας στο τελευταίο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 71' και στο 73' με τον Τσέλιο να σταματάει το σουτ του Γιούση και την κεφαλιά του Ιατρούδη αντίστοιχα.

Στο 77' ήταν η σειρά του Εργοτέλη να απειλήσει με τον Χατζηεμμανουήλ να λέει «όχι» σε σουτ του Κοκκίνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσέλιος ήταν εκ νέου σε ετοιμότητα σταματώντας το πλασέ του Γιούση. Παρά τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Εργοτέλη στο 85' να έχει άλλη μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Πέιου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (66' Ποζατζίδης), Κόλα, Μίκο, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος (86' Νεράλ), Κόνραντ (66' Πατρινός), Κουατένγκ (46' Κοκκίνης)

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι (84' Μπούσης), Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μπάμπης (61' Τζούντα Γκαρσία), Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης (84' Παρράς), Χριστόπουλος (61' Γερολέμου), Κοσίδης (68' Ιατρούδης)

Πηγη: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ