ΟΦΙ – Ηρόδοτος 1-1: Ισόπαλο το κρητικό ντέρμπι στην Ιεράπετρα

Petite Perle 300×250

Με έναν βαθμό στις αποσκευές του έφυγε από την Ιεράπετρα ο Ηρόδοτος, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 4η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Betsson Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι με δυνατό αέρα και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής, οι παίκτες του Γιάννη Τάτση κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής στο 50' για χέρι του Τορίμπιο.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζησάββας που βρήκε δίχτυα για το 0-1. Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αντερέγκεν έπειτα από πάσα του Μπενίτεζ, έφερε το ματς στα ίσια με σουτ.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

10' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον ΟΦΙ. Ο Μπενίτεζ μεταβίβασε για τον Αντερέγκεν, ο δεύτερος σούταρε με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

22' Ο Καρδάρης επιχείρησε σέντρα από δεξιά, ο Βουό σούταρε από καλό σημείο, ο Κόρτσαμ έδιωξε πάνω στη γραμμή!

35' Σέντρα του Ψάνη από αριστερά, κεφαλιά Τορίμπιο, άουτ.

46' Ο Χατζησάββας έκλεψε στον χώρο του κέντρου, διένυσε το μισό γήπεδο και σε θέση βολής έπιασε το σουτ, που πέρασε μόλις άουτ!

50' έναλτι για τον Ηρόδοτο για χέρι του Τορίμπιο!

Στο 51' ο Χατζησάββας εκτελεί εύστοχα και κάνει το 0-1.

53' Γκολ για τον ΟΦΙ, ο Αντερέγκεν ισοφάρισε σε 1-1.

55΄ O Βουό βγάζει κάθετη για τον Κάρδαρη, σουτ από το δεύτερο, στην αγκαλιά του Δήμιζα

75΄ Ο Βουό έγινε αποδέκτης της μπάλας από γύρισμα του Αντερέγκεν, το σουτ του έδιωξε ο Δήμιζας

89΄ Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, Σουτ Μεσσιδόρο από την μικρή περιοχή, αποσοβεί τον κίνδυνο ο Δήμιζας, στη συνέχεια ο Κατάλντι σε κενή εστία στέλνει τη μπάλα ψηλά

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Ντε Λορέντζι, Ντι Λορέντζο (76' Κατάλντι), Κάρδαρης, Ψάνης (73' Μπλάνκο), Λεμονής, Μπενίτεζ, Μεσσιδόρο, Αντερέγκεν, Βουό

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Καντέ (59' Βρεττός), Κατίδης (88' Καργιωτάκης), Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης (64' Αργκιλέσι), Χατζησάββας, Γκίνη (88' Χαρίτος), Λουμπάκης, Αποστολίδης (64' Κοιλιάρας)

Πηγη φωτογραφιών: Θανάσης Μπέρκοβιτς

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ