Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ η Τύλισος, κέρδισε 3-2 τη Φαιστό

Petite Perle 300×250

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες η Τύλισος κέρδισε την Φαιστό με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές χαρίζοντας γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο 9' διπλή ευκαιρία για τη Φαιστό. Ο Λυδάκης μπήκε στην περιοχή αλλά κόπηκε πριν πορλάβει να σουτάρει και από την εξέλιξη της φάσης ο Στρατάκης σούταρε αλλά απόκρουσε ο Γιανναδάκης.

Στο 10' ο Βερερουδάκης από πλάγια θέση σούταρε, απέκρουσε ο Γρηγοράκης.

Στο 23' ο Βερερουδάκης από καλή θέση θέλησε να σουτάρει αλλά το πλασέ του ήταν πολύ αδύναμο.

Στο 25 ο Νικολιδάκης πέρασε δύο παίκτες, σούταρε δυνατά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τυλίσου.

Στο 33 ο Λυδάκης μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, απέκρουσε ο Γιανναδάκης.

Στο 34' ο Βερερουδάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά πριν προλάβει να σουτάρει έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε ο Γρηγοράκης.

Στο 36' από φάουλ του Μανιούδη ο Ελευθεράκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 για την Τύλισο.

Στο 42' ο Λυδάκης ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή κύριο Δασκαλάκη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 45' ο Μανιούδης έκλεψε τη μπάλα σε πολύ καλό σημείο, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ελευθεράκη που έκανε το 2-1.

Στο 54' ο Κόλα μπήκε στην περιοχή, έδωσε ωραία πάσα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Χαμαλάκης σε σχεδόν κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 62' καλό σουτ του Σταμπούλου, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 87' από πάσα του Ταβουλαρέα ο Σταμπούλος σόυταρε από καλή θέση, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Ένα λεπτό μετά ο Ταβουλαρέας με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στο 90' ο Λυδάκης με ατομική ενέργεια από πλάγια, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ μείωσε σε 3-2 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Φαιστό που αποκλείστηκε πρόωρα από το κύπελλο.

Συνθέσεις

Τύλισος: Γιανναδάκης, Μαματζάκης, Λυγεράκης, Παπάζογλου(46' Ταβουλαρέας), Κεφάκης, Σταμπούλος, Καβάθης(46'Τζανής), Βερερουδάκης(75' Ευριπίδου), Ελευθεράκης, Μανιούδης, Λιαπάκης(46' Κύρκος).

Φαιστός: Γρηγοράκης, Τάρε, Δουλγεράκης, Γκερεδάκης(63' Κιουμουρτζάκης), Παπαδάκης, Νικολιδάκης, Στρατάκης(86' Γρηγοράκης), Παπαδάκης Α., Χαμαλάκης(80' Θεοδωράκης), Κόλα, Λυδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ