Χαρά Φραντζεσκάκη: Να βάλουμε επιτέλους ένα τέλος στην κακοποίηση των γυναικών

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η κοινωνία χάνει ραγδαία την συνοχή και την ομοιογένεια της, με υπαιτιότητα των ηγεσιών της. Δεν πρόκειται περί “ξενοφοβίας” ή ακροδεξιών, ρατσιστικών αντανακλαστικών.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για επιστροφή στις χειρότερες μέρες του Μεσαίωνα. Όταν πληθυσμοί που έρχονται συστημένοι εδώ από τα χειρότερα πολιτιστικά σκοτάδια μαζί με τα ντόπια διεστραμμένα μυαλά δεν πρόκειται ποτέ να  κατανοήσουν ότι η γυναίκα έχει αξία και δεν επιτρέπεται να κακοποιείται ή και να βιάζεται είναι ασύδοτοι να ικανοποιούν τα άρρωστα, ζωώδη ένστικτά τους , τότε τι να πει κανείς;

Ρώτησε ποτέ κανείς την ελληνική κοινωνία αν τους ανέχεται ; Γι’ αυτό χύθηκαν ποταμοί αίματος για την ελευθερία μας; Για να γίνει η Ελλάδα Καμπούλ και Λαχώρη;

Απέλαση και δρόμο. Κι αν δεν τους δέχονται πίσω τα ισλαμοφασιστικά κράτη τους, υπάρχουν και χώροι απομόνωσης εντός της χώρας για να  περιοριστούν φρουρούμενοι εκεί μαζί με τους δικούς μας  και όσο αντέξουν! Η Ελλάδα δεν είχε αποικίες, για να υφίσταται ο λαός της τέτοια απαράδεκτα εγκλήματα και χάλια!

Η Χαρά Φραντζεσκάκη είναι ειδικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου και μέλος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Related Articles