Λουκέτο και πρόστιμα έφερε ο κορωνοέλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

2.322 έλεγχοι διενεργήθηκαν, χθες, από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων υγειονομικού συναγερμού. Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε εργαζόμενους, πελάτες και επιχειρήσεις, στη Χερσόνησο Ηρακλείου και στα Χανιά.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε δύο υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε υπάλληλο τουριστικού γραφείου καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν είχε ανηρτημένη πινακίδα με το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό πελατών στο χώρο.

Στο Ηράκλειο πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πελάτη καφετέριας στη Χερσόνησο, ο οποίος δε φορούσε μάσκα, σε εργαζόμενο σε καφετέρια στην ίδια περιοχή καθώς επίσης δε φορούσε μάσκα, καθώς και σε καφέ-ζαχαροπλαστείο, και πάλι στη Χερσόνησο, καθώς εξυπηρετούσε πελάτη ο οποίος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη για την παράβαση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...