Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ 0-0: Στο χέρι του η δεύτερη θέση

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον ελάχιστο στόχο του στην Μπρατισλάβα και παρότι είναι πλέον εκτός συζήτησης η πρωτιά στον 6ο όμιλο, κρατάει στα χέρια του τη μοίρα του, όσον αφορά την εξασφάλιση της 2η θέσης και της συμμετοχής στα πλέι οφ πρόκρισης στους "16" του Europa Conference League.

Το 0-0 με τη Σλόβαν ήταν προϊόν προσεκτικής διαχείρισης του ματς και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αφήνουν την ελληνική ομάδα να κυκλοφορεί την μπάλα και να ψάχνουν την αντεπίθεση από την πλευρά του αμυντικά αδύναμου Τέιλορ. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν κινδύνευσε και είχε περισσότερες καλές στιγμές στο ματς.

Με τις δύο ομάδες ισόβαθμες, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη επί της Λίνκολν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και η Σλόβαν να μη νικήσει στην Κοπεγχάγη. Ακόμη, όμως, κι αν οι Σλοβάκοι τα καταφέρουν, ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι, αφού παρότι είναι στο -1 σε σχέση με τη Σλόβαν στο συνολικό συντελεστή τερμάτων, μπορεί άνετα να καλύψει αυτό το χάντικαπ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (0' Ντα Σίλβα), Άγκμπο, Ράμπιου (90' Μραζ), Γκριν (70' Τσάβριτς), Βάις, Ζμρχαλ (70' Ντράζιτς), Χέντι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46' Μιχάι), Σίντκλεϊ, Εσίτι (64' Σβαμπ), Κούρτιτς, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (71' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).

* Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 5ης αγωνιστικής:

Λίνκολν – Κοπεγχάγη 0-4

(5' Γιοχάνεσον, 7' Λεράγκερ, 63' Μπέβινγκ, 73' Χέλουντ)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ 0-0

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

Κοπεγχάγη 12

Σλόβαν Μπρατοσλάβας 8 (8-5)

ΠΑΟΚ 8 (6-4)

Λίνκολν 0

Η τελευταία αγωνιστική (Πέμπτη 9/12):

22:00 Κοπεγχάγη – Σλόβαν Μπρατισλάβας

22:00 ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ