Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την αφορμή τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο Ηράκλειο, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στη σκιά ενός μεγάλου σκανδάλου που αφορά την διαρροή προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών -μετά και την θέση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-  η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οφείλει τουλάχιστον να δώσει επαρκείς εξηγήσεις και να προστατεύσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε όλα τα επίπεδα: Να καλύψει όλα τα κενά, που παρά το ότι πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 100 στο Νομό Ηρακλείου σε όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών.

Να μην αφήσει κανέναν μαθητή που το δικαιούται χωρίς πλήρη παράλληλη στήριξη, ΕΒΠ και νοσηλευτές. Να προχωρήσει άμεσα τη μεγάλη φάση προσλήψεων αναπληρωτών όλων των ειδικοτήτων. Με μια κουβέντα, η ηγεσία του Υπουργείου να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...