Ν. Ανδρουλάκης: «5 και 12 Δεκέμβρη θα είναι μόνο η αρχή, στόχος μου οι επόμενες βουλευτικές εκλογές»

Petite Perle 300×250

«Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ηγηθώ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετρήσω ποτέ το πολιτικό κόστος. Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για να έχουμε ένα μεγάλο, χρήσιμο ΠΑΣΟΚ, που θα κάνει ξανά τον ήλιο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του σε φίλους και μέλη της παράταξης στο Αγρίνιο.

«Αυτό σας καλώ να χτίσουμε. 5 και 12 Δεκεμβρίου θα είναι μόνο η αρχή, γιατί το τέλος αυτής της πορείας θα είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, να είστε σίγουροι ότι δεν θα δεν θα μας λένε με ποιους θα πάτε δεξιά κι αριστερά, αλλά θα λέμε εμείς ποιος θα έρθει να ακολουθήσει τη Δημοκρατική Παράταξη στη νέα πορεία της αλλαγής», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Παράλληλα, απηύθυνε στους πολίτες κάλεσμα «σε έναν νικηφόρο αγώνα», προσθέτοντας «έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μαζί το κόμμα μας από την αρχή. Ψυχωμένα, με πίστη και αγάπη για τις ιδέες και τις θέσεις μας, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, γιατί ή πολιτική δεν είναι επάγγελμα δεκαετιών, είναι καθημερινό λειτούργημα. Αυτό πρέπει να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό για να έρθει η νεολαία μέσα στο κόμμα μας».

«Δεσμεύομαι και εδώ από το Αγρίνιο ότι δεν θα σας απογοητεύσω και θα κάνω ό,τι μπορώ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η παράταξη να είναι μεγάλη και πρωταγωνίστρια», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ