Ο καιρός στο Μαλεβίζι για το Σαββατοκύριακο

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με νοτιάδες αναμένεται να κυλήσει και το Σαββατοκύριακο

Με τα  μποφόρ να παραμένουν στα ύψη φαίνεται ότι θα κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, σε συνέχεια των ισχυρών ανέμων που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Για το Σάββατο, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι, με μικρή πτώση τις βραδινές ώρες γύρω στους 18 βαθμούς κελσίου,  με αραιή συννεφιά. Το μέγιστο της υγρασίας θα είναι 86% κατά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 3-5  μποφόρ  και θα αυξάνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, από το απόγευμα και έπειτα ο άνεμος θα φτάσει τα 5 μποφόρ με τις ριπές ανέμου να φτάνουν 55 km/h.

Με την  ίδια εικόνα παρουσιάζεται και την Κυριακή ο καιρός με την θερμοκρασία να ανεβαίνει κατά τρεις βαθμούς για όλη τη διάρκεια της ημέρας όπου θα φτάσει τους 24 βαθμούς κελσίου και με περισσότερη ηλιοφάνεια σε σχέση με το Σάββατο ενώ θα έχουμε ένα αρκετά θερμό βράδυ με τη θερμοκρασία να είναι στους 20 βαθμούς και την υγρασία να πέφτει στο 72% κατά το μέγιστο.  Οι άνεμοι θα συνεχίσουν με ένταση η οποία κορυφώνεται ξανά από το απόγευμα κι έπειτα που θα φτάσει τα 5 μποφόρ με τις ριπές ανέμου να φτάνουν 55 km/h.

Δείτε αναλυτικότερα την πρόβλεψη του meteo.gr

Related Articles