Δεν τα κατάφερε στους Βόρρους ο ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Για άλλη μία αγωνιστική ο ΟΦΑΜ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα της Α2 και γνώρισε άλλη μία ήττα αυτή τη φορά από τη Φαιστό στους Βορρους με 5-2. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτάκη παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας με μόνο τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Φαιστός με ηγέτη για άλλη μία φορά τον Λυδάκη που έκανε χατ τρικ ανέβηκε στην 4η θέση.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τη Φαιστό μέχρι το 30' να νικάει με 3-0. Στο 15' ο Λυδάκης άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν στο 27' και το 30' οι Παπαδάκης Α και Γρηγοράκης.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μουλακάκης μείωσε σε 3-1 για τον ΟΦΑΜ δίνοντας λίγες ελπίδες στην ομάδα του. Όμως στο 47 ο Λυδάκης έκανε το 4-1 για τη Φαιστό που στη συνέχεια έκανε διαχείριση του παιχνιδιού. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ για να ξαναμπεί γρήγορα στο παιχνίδι.

Στο 90' ο Λυδάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ τρικ κάνοντας το 5-1 και ένα λεπτό μετά ο Σκουλούδης μείωσε σε 5-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Φαιστός: Σωπασής, Τάρε, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Π., Παπαδάκης Α., Χατζηδάκης, Νικολιδάκης, Παπαδάκης Γ., Γρηγοράκης, Κιόσια, Λυδάκης.

ΟΦΑΜ: Ανταλουδάκης(46' Σταματάκης), Καπίρης, Μουλακάκης, Στρατηγάκης Ε., Στρατηγάκης Α., Γενιτσαρίδης, Ανδριαδάκης, Πανταζής, Λαδουκάκης, Γιανακουδάκης, Σκουλούδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ