Γιουβέντους: «Ντου» Αστυνομίας και υπό διερεύνηση οι Ανιέλι και Νέντβεντ!

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι ιταλικές Αρχές έκαναν «ντου» στα γραφεία της Γιουβέντους αναφορικά με τις παρατυπίες στα ποσά των μεταγραφών. Ανιέλι και Νέντβεντ ερευνώνται για την υπόθεση!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η Αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία της «Γηραιάς Κυρίας» το πρωί της Παρασκευής για να συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση.

Η Γιουβέντους φέρεται να κατάφερε να εξασφαλίσει κέρδη 50 εκατομμυρίων ευρώ από μεταγραφές που έγιναν τους τελευταίους 24 μήνες.

Την παρέμβαση των Αρχών επιβεβαίωσε και η Εισαγγελία για ό,τι συνέβη τόσο στο Τορίνο, όσο και στα γραφεία της ομάδας στο Μιλάνο.

«Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων για το οικονομικό σκέλος δραστηριότητας από το 2019 έως και το 2021 που αφορούσε την πώληση ποδοσφαιριστών» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ, υπό διερεύνηση βρίσκονται ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέα Ανιέλι και ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ.

Μεταξύ των μεταγραφών που ερευνώνται είναι αυτές των Ζοάο ΚανσέλοΑρτούρΝτανίλο και Μίραλεμ Πιάντις.

Το θέμα παίρνει διαστάσεις, αφού έχουν μπει στο στόχαστρο κι άλλες μετακινήσεις παικτών από ιταλικές ομάδες, όπως του Ορέστη Καρνέζη από τη Νάπολι στη Λιλ.

Πηγη: https://www.gazzetta.gr/

Related Articles