Ν. Ανδρουλάκης: Δεν θα ρωτάτε εμάς «με ποιους θα πάτε», θα ρωτάτε τους άλλους αν θα έρθουν μαζί μας

Petite Perle 300×250

«Συναντώ παντού πάρα πολλά μέλη και φίλους της παράταξής μας, απλούς ψηφοφόρους αλλά και ανθρώπους που είχαν απομακρυνθεί από την πολιτική, οι οποίοι ζητούν να υπάρξει μια προοδευτική, ρεαλιστική λύση στο πολιτικό σύστημα. Γι'αυτό είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, ότι αν προχωρήσουμε με ανανέωση, ενότητα, πολιτική αυτονομία, θα έχουμε μια πολύ μεγάλη προοπτική», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Open και τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη.

Απαντώντας στο ερώτημα «με ποιους θα πάτε και με ποιους δεν θα πάτε», ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την άποψη ότι «το να συζητάμε δημοσκοπικά, πώς θα κυβερνήσει ένα κόμμα μετά από έναν χρόνο, είναι απόλυτη περιφρόνηση στον ελληνικό λαό που δεν έχει ψηφίσει. Όταν λέμε  "πώς θα κυβερνήσω" σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί ότι θα είσαι μια παράταξη του 8-9%, του 10% όπως δίνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε. 

Η εκτίμηση του κ. Ανδρουλάκη, είναι ότι «εάν το ποσοστό μας είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, αυτό το δίλημμα θα σπάσει. Δεν θα ρωτάτε εμάς "με ποιους θα πάτε", θα ρωτάτε τους άλλους αν θα έρθουν μαζί μας». 

Τέλος, φιλοδοξία του κ. Ανδρουλάκη, είναι «οι σημερινές εικόνες των δημοσκοπήσεων που δείχνουν μια κλιμακούμενη ανοδική τάση, να γίνουν πολύ μεγαλύτερες και την ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας». Έτσι, «η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωταγωνιστές στο πολιτικό σύστημα, το πιστεύω απολύτως».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ