Αθλητική Ρομποτική: Μία καινοτόμα πρόταση σε συνεργασία με δύο ιστορικά σωματεία του Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα , το νέο καινοτόμο εγχείρημα του, την δημιουργία πλήρης σειράς μαθημάτων με αντικείμενο την Αθλητική Ρομποτική σε συνεργασία με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Ο. Ατσαλένιου και τις Ακαδημίες Μπάσκετ Ηροδότου, Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της πόλης, ανεξάρτητα εάν είναι μέλη των Σωματείων, ηλικίας από 7 έως 19 χρονών.


ΑΚΑΔΗΜΙA ΠΟΑ SMALL.pngΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ SMALL.png

  • Η Η Αθλητική Ρομποτική ,η οποία εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, συνδυάζει την τεχνολογία, την επιστήμη και την εκπαίδευση με τον αθλητισμό. Τα παιδιά εκτός από τα μαθήματά τους έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε διοργανώσεις εθνικών και παγκόσμιων διαγωνισμών με την συμμετοχή χιλιάδων παιδιών.
  • Περιλαμβάνει σπορ όπως πάλη Σούμο ,μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αγώνες δρόμου, τοξοβολία, σφαιροβολία,άρση βαρών,τένις,γκόλφ κ.ά., αλλά και ασκήσεις δεξιότητας, στα οποία «αθλητής» είναι το ρομπότ και το παιδί ο "προπονητής" , ο οποίος το δημιουργεί , το προγραμματίζει και τέλος το καθοδηγεί αγωνιστικά.
  • Οι κατηγορίες των Αθλημάτων απαιτούν εξαιρετική εφευρετικότητα, μηχανική, κωδικοποίηση, στρατηγική και ομαδική εργασία. Για κάθε Άθλημα, δεν υπάρχει μια ενιαία σωστή ή τέλεια λύση, αλλά ακαθόριστοι τρόποι προσέγγισης της δεδομένης εργασίας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και κερδίστε δώρο τον μήνα Δεκέμβριο!!!

Έναρξη Μαθημάτων 6 Δεκεμβρίου 2021.

Πληροφορίες για Συλλόγους ή για εγγραφές παιδιών το καινοτόμο πρόγραμμα Αθλητικής Ρομποτικής στο τηλέφωνο: 6980500791

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ