Ο Καιρός στο Μαλεβίζι: 3ημερη πρόγνωση

Petite Perle 300×250

Με υψηλές θερμοκρασίες ξεκινά η εβδομάδα

Η Δευτέρα φαίνεται να ακολουθεί τις καιρικές συνθήκες του Σαββατοκύριακου, τόσο σε θερμοκρασίες όσο και σε ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 20-23 βαθμούς κελσίου μέχρι και το μεσημέρι , με σταδιακή πτώση στους 16 βαθμούς από τις 17:00 το απόγευμα  κι έπειτα. Η αραιή συννεφιά θα συνοδεύεται από εντόνους νότιους ανέμους το πρωί, που θα φθάνουν και τα 6 μποφόρ, με ριπές ανέμου  από 55-70 km/h, ενώ σταδιακά από το μεσημέρι κι έπειτα τα μποφόρ θα μειωθούν από 2-4.

Τη Τρίτη, παρά την  ηλιοφάνεια που θα υπάρχει η θερμοκρασία θα μειωθεί ελάχιστα 2-3 βαθμούς, με τη μέγιστη να είναι οι 18 βαθμοί κελσίου.  Οι νότιοι άνεμοι θα επικρατούν κατά τις πρωινές ώρες στα 4-5 μποφόρ, ενώ σταδιακά την υπόλοιπη ημέρα θα κινηθούν δυτικά με τα μποφόρ να μειώνονται σταδιακά από το μεσημέρι και έπειτα από τα 5 στα 3-4.

Για την Τετάρτη ο  βορειοδυτικός άνεμος θα φέρει μείωση σε μποφόρ αλλά και θερμοκρασία.  Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από τους 13-15 βαθμούς κελσίου ενώ το βράδυ θα πέσει κατακόρυφα έως και τους 6 βαθμούς. Ο βορειοδυτικός άνεμος δεν θα ξεπερνά 3 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σύμφωνα με το meteo.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ