“Ο κύριος ΚΟΚ στο Survivor” η νέα δράση της Τροχαίας Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Με το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου (Πολύδροσο) ξεκίνησε η δράση της Τροχαίας Ηρακλείου “Ο Κύριος ΚΟΚ στο Survivor” η οποία τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου υπό τον συντονισμό του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι 140 μαθητές της Δ΄ και της Ε΄ τάξης είχαν την ευκαιρία μέσα από βιωματικά διαδραστικά παιχνίδια να γνωρίσουν βασικές αρχές του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να μάθουν τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας είτε ως πεζοί είτε ως επιβάτες στα οχήματα.

Καθοδηγητής σε κάθε διαδραστικό παιχνίδι … ένας τροχονόμος – αστυνομικός, με τη βοήθεια των οποίων οι μαθητές μάθαιναν – παίζοντας τα έξι συναρπαστικά παιχνίδια του ΚΟΚ …

  1. ο Κύριος Κ.Ο.Κ. παίζει Bowling
  2. ο Κύριος Κ.Ο.Κ. παίζει στόχους
  3. ο Κύριος Κ.Ο.Κ. παίζει μπάσκετ
  4. ο Κύριος Κ.Ο.Κ. παίζει κρίκους
  5. ο Κύριος Κ.Ο.Κ. βάζει καλάθια.
  6. ο Κύριος Κ.Ο.Κ. παίζει ποδόσφαιρο

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρώτος μαθητής από κάθε τάξη που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους, κέρδισε από ένα δώρο – έπαθλο.

Η δράση “Ο Κύριος ΚΟΚ στο Survivor” τις προσεχείς ημέρες ταξιδέψει …

την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο 1ο Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας

την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο 1ο Δ.Σ. Γαζίου

την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Δ.Σ. Τυλίσσου. (Για τα σχολεία Τυλίσσου, Κρουσώνα, Καλεσσών, Μαράθου)

την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο 2ο Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας (Για τα σχολεία 2ο Αγίας Μαρίνας, Αγίας Πελαγίας, Φόδελε και Ροδιάς).

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...