Στις 10 το βράδυ το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ από την ΕΡΤ

Τελευταία Ενημέρωση:

Θα συμμετάσχουν  οι κ.κ Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος – Αρνήθηκε  να πάρει μέρος ο Γιώργος Παπανδρέου

Στις 10 το βράδυ θα γίνει η τηλεμαχία των πέντε από τους έξι υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, μετά από την άρνηση Παπανδρέου να μετάσχει με τους όρους που συμφώνησαν οι υπόλοιποι. Την συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάννα Παρασκευοπούλου και συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Παύλος Τσίμας, Γιώργος Κουβαράς και Τάσος Παππάς. 

Και για τους πέντε υποψηφίους , το ραντεβού  στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη θεωρείται καθοριστικής σημασίας: Οι μεν κ.κ Ν. Ανδρουλάκης και Α. Λοβέρδος θέλουν μέσω του ντιμπέιτ να εμφανιστούν βέβαιοι και αποφασισμένοι για το πέρασμα στον δεύτερο γύρο , όπως άλλωστε προβλέπουν και οι δημοσκοπήσεις. 

Από την πλευρά τους, οι κ.κ  Γερουλάνος, Καστανίδης και Χρηστίδης, οι οποίοι  έπονται δημοσκοπικά των κ.κ Λοβέρδου, Ανδρουλάκη και Παπανδρέου θα επιχειρήσουν  να ισχυροποιήσουν τη θέση τους για την κρίσιμη «επόμενη  ημέρα» του κόμματος. 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...