Δεμένα τα πλοία – Απαγορευτικό στον απόπλου από Ηράκλειο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Ηρακλείου προς το λιμάνι Πειραιά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν

Δεμένα βρίσκονται τα πλοία στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου όλων των επιβατηγών και οχηματαγωγών πλοίων.

Το απαγορευτικό ισχύει από το λιμάνι του Ηρακλείου προς το λιμάνι του Πειραιά εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα πελάγη και συγκεκριμένα οι άνεμοι πνέουν τοπικά στο Κρητικό πέλαγος στα 9 μποφόρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost αναμένεται βελτίωση του καιρού με σταδιακή εξασθένηση των ανέμων συνεπώς είναι ενδεχόμενο σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου, να επιτραπεί ο απόπλους των πλοίων στις 9 το βράδυ που είναι τα συνήθη προγραμματισμένα δρομολόγια.

Σε κάθε περίπτωση το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου συστήνει στους ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τις πλοιοκτήτριες εταιρίες πριν την αναχώρησή τους ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία σε περίπτωση συνέχισης του απαγορευτικού.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...