Με αλλαγές η αποστολή του ΟΦΗ για το Κύπελλο

Petite Perle 300×250

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής τον Πασαλίδη, που μένει εκτός λόγω ίωσης, η αποστολή του ΟΦΗ. Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός.

Στην αποστολή βρίσκονται ξανά οι Τσιλιανίδης και Στάικος, ενώ εκτός είναι ο Επασί για να πάρει ανάσες. Όπερ σημαίνει ότι κόντρα στον Άρη (Τετάρτη, 17:00) για τους «16» του Κυπέλλου θα ξεκινήσει στο τέρμα ο Βάτερμαν. Στην αποστολή δεν είναι και ο φαν Ντάινεν.

Το δελτίο Τύπου της κρητικής ΠΑΕ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (30/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (17:00), για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και τελικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira και Abdul Weiss, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί θεραπεία.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Nabi, Γιαννούλης, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης.»

Πηγή: capitano

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ