Κύπελλο Ελλάδας: Ο Λεβαδειακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη -Νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό

Petite Perle 300×250

Ο Ολυμπιακός των τόσων αλλαγών φάνηκε να είναι κακός έως και απαράδεκτος αμυντικά στα πρώτα λεπτά και ο Λεβαδειακός τον εξέθεσε. Στο 3ο λεπτό ο Σεμέδο έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο, ο Κούντε δέχθηκε την ποδιά του Πολέτο και ο παίκτης των Βοιωτών με πολύ καλό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 6ο λεπτό ο Κρίστινσον αντέδρασε άσχημα στο κόρνερ του Παναγιώτου και ο Τσάπρας έβαλε το κεφάλι του για να σκοράρει για το 2-0. Το γκολ χρεώθηκε πάντως στον Παναγιώτου ως απευθείας κόρνερ. Ο Ολυμπιακός έβγαλε στη συνέχεια φάσεις και πίεσε σκοράροντας με τον Σεμέδο για το 2-1 στο 26' μετά από φάουλ του Βρουσάι. Στο 41' ο Νίλι είχε σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια το α' μέρος έκλεισε στο 2-1 υπέρ του Λεβαδειακού.

Ούτε οι αλλαγές βοήθησαν και ήττα με 3-2

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός παρά τις αλλαγές του Μαρτίνς είχε ξανά κακή εικόνα. Στο 61' ο Δούμτσιος μπροστά από Σεμέδο και Κρίστινσον έκανε το 3-1 μετά τη σέντρα του Χάμοντ. Στο 63' σε φάση με τη συμμετοχή των Τικίνιο και Βρουσάι ο Λόπες έκανε το 3-2 (9-18 οι τελικές και 1-0 τα δοκάρια). Το 3-2 ήταν και το τελικό σκορ παρότι Τικίνιο και Ονιεκούρου είχαν και άλλες χαμένες φάσεις. Από πλευράς του Ολυμπιακού οι περισσότεροι παίκτες ήταν σε πολύ κακή μέρα εάν εξαιρέσει κανείς τον Βρουσάι και ίσως λίγο τον Λόπες.

ΟΙ 11ΑΔΕΣ

Λεβαδειακός: Σαμάσσα, Βλάχος, Νίκας (73' Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς (59' Μουτίνιο), Λινάρδος (52' Δούμτσιος) και Πολέττο (73' Αλμπάνης).

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Σεμέδο, Ονιεκούρου, Κούντε (46' Μπουχαλάκης), Αλγκασίμ Μπα (46' Λόπες), Ανδρούτσος, Βρουσάι (82' Μαρίνος), Μάρκοβιτς, Τικίνιο, Αποστολόπουλος (46' Κίτσος) και Σουρλής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ