Με 2 γκολ του Γιούμπα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ οι Νέοι Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Με πρωταγωνιστή τον νεαρό Γιούμπα οι Νέοι Αλμυρού κέρδισαν τους Νέους Εργοτέλη με 2-0 και πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ήταν ανώτερη και πήρε μία απόλυτα δίκαιη νίκη παίζοντας κατά διαστήματα φανταστικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά οι Νέοι Εργοτέλη είχαν κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες αλλά όποτε χρειάστηκε ο Μανώλης Παγωμένος ήταν εκεί για την ομάδα του και κράτησε το μηδέν.

Το πρώτο γκολ για τους Νέους Αλμυρού μπήκε μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Σαμπροβαλάκης έπαιξε όμορφα στον Γιούμπα που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 38' ο Σελαμάι σέντραρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του ο Λυμπερίδη αλλά ο διαιτητής κ. Γαρεφαλάκης ήταν κοντά και ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 68' ο Γιούμπα και πάλι μέσα από την περιοχή με συρτό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 80' οι Νέοι Εργοτέλη έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κρασανάκη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Κοκολογιαννάκης Γ., Φιτσοδασκαλάκης(70' Κοτζαγιώτης), Μαστος, Κανάκης, Γιούμπα(82' Φινοκαλιώτης), Καναβάκης(67' Κοκολογιαννάκης Ι.), Σαμπροβαλάκης, Τζανής, Κολιορουδάκης(70' Ρούκος), Σελαμάι.

Νέοι Εργοτέλη: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης, Πουλιανάκης, Λυμπερίδης, Τσακόνι(70' Ντομακάϊ), Πακιουράκης(46' Θεοδωράκης), Ντάγια, Ντίσα, Ζουζουλας(60' Γκιόνης), Κόκκινος(60' Καλαϊτζάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ