Γ. Λογιάδης: Επιτακτική και αναγκαία η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Η ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου Γιώργου Λογιάδη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου:

Την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου επισημάνει με   επιστολή του,  ο δήμαρχος, Μενέλαος  Μποκέας, μετά την ενημέρωση  ότι το Συμβούλιο Έκτακτων Μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δεν αποφάσισε να ενισχύσει το αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου.

Με δεδομένο το γεγονός ότι έχουν επισημανθεί τόσο από τον Δήμο Μαλεβιζίου όσο και από τη διοίκηση και το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος, τα χρονίζοντα και σοβαρά προβλήματα της περιοχής, η απόφαση αυτή εκπλήσσει τον Δήμο.

Η ενίσχυση της παρουσίας της αστυνομίας στον τόπο, είναι πάγιο αίτημα του δήμου και των κατοίκων του, αλλά και αντικειμενικό θέμα ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του Α.Τ. Μαλεβιζίου.

Η έλλειψη προσωπικού προκαλεί ανεπάρκεια στοιχειώδους λειτουργίας στο τμήμα, όσες προσπάθειες και αν καταλάβουν όσοι υπηρετούν σε αυτό.

Η ενίσχυση της στελέχωσης του ΑΤ Μαλεβιζίου θα επιτρέψει να εκτελεί ένα πρόγραμμα αστυνόμευσης ικανοποιητικό για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος έχει υψηλή επισκεψιμότητα  χειμώνα και καλοκαίρι.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

θα προχωρήσετε σε ανάκληση της απόφασης του Συμβούλιο Έκτακτων Μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου  και στη  λήψη νέας προκειμένου, να περιλαμβάνεται σε αυτήν και η ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Μαλεβιζίου;

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ